avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... COLOANA GAZ METAN
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

COLOANA GAZ METAN

VREAU SA MA RACORDEZ LA COLOANA DE GAZ A UNUI PROPRIETAR DIN SCARA BLOCULUI UNDE LOCUIESC.COLOANA DE GAZ SI-A INSTALAT-O PENTRU A-SI MONTA CENTRALA TERMICA DE APARTAMENT.DUPA CE M-AM INTELES VERBAL IN SENSUL CA SA-I PLATESC LA PRETUL PIETII,ACESTA SA SUCIT SI VREA JUMATATE DIN COSTUL TOTAL AL LUCRARII EFECTUATE DE CATRE ACESTA.AM FOST DE ACORD SA-I ACHIT JUMATATE DIN COSTUL LUCRARII EFECTUATE DE LA TEAVA CENTRALA CARE ESTE PROPRIETATEA E-ON GAZ SI PANA IN LOCUL UNDE MA RACORDEZ EU CU CONDITIA SA-MI PREZINTE ACTELE DE LUCRARI PENTRU A-MI DA SEAMA,ESTIMATIV, CAM CARE AR FI PRETUL (MARIT SI CU INFLATIA).DE ATUNCI NU MAI VREA SA DISCUTE CU MINE.E-ON GAZ NU INSTALEAZA A DOUA COLOANA SI PROBABIL DANSUL STIE ACEST LUCRU.M-AM HOTARAT SA-L DAU IN JUDECATA PENTRU A-MI DUCE PROIECTUL PANA LA CAPAT CU PRIVIRE LA INSTALAREA UNEI CENTRALE TERMICE.DEASEMENEA, DACA PROCESUL SE INTINDE SI MA PRINDE IARNA CU CENTRALA TERMICA NEMONTATA,TOT IN JUSTITIE, VREAU SA OBTIN SI PLATA DESPAGUBIRILOR PE AGENTUL TERMIC CE-L VOI CONSUMAT IN IARNA CE VA VENI.DUMNEAVOASTRA CE CREDETI?AM SANSE SA CASTIG MACAR RACORDAREA LA COLOANA DE GAZ A DANSULUI?DAR CU PLATA DESPAGUBIRILOR DACA DIN VOINTA LUI SE PRELUNGESTE PROCESUL SI MA PRINDE IARNA FARA CENTRALA TERMICA NEMONTATA?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:30, 23 Iulie 2010
Nu cred ca ati avea castig de cauza in instanta de judecata.Dreptul de folosinta asupra coloanei de gaz ii apartine vecinului,pt.care a platit atat materialele folosite cat si manopera.In ceea ce priveste durata unui proces...in mod cert veti prinde anul viitor.De ce nu vorbiti cu cei de la E-ON GAZ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . vreau sa stiu va rog, doresc sa imi pun centrala ... Sorin_23 Sorin_23 Buna ziua . Vreau sa stiu va rog, doresc sa imi pun centrala .Mentionez ca sunt la etajul 3 teava cu gaz este instalata de vecinul de la 4 care este singurul ... (vezi toată discuția)
Racordarea gaze!!! Ciobanu Daniel Ciobanu Daniel Doresc să vă aduc la cunoștință următoarea situație cu care mă confrunt. În data de 25.05.2005, am achiziționat un apartament. În anul 2012,pe ... (vezi toată discuția)