avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in strainatate

Care sunt procedurile şi unde trebuie sa se adreseze acea persoana care doreste sa plece in străinatate la munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 26 Iulie 2010
La Ministerul Muncii.
Puteti sa va adresati si Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca - Directia Mediarea Muncii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare societate de plasare a fortei de munca in strainatate alpyne85 alpyne85 Unde trebuie sa ma adresez si sa intreb daca societatea care vreau sa-mi intermedieze un contract de munca in strainatate functioneaza in cadrul legal si nu e ... (vezi toată discuția)
Intrebare b.stefan78 b.stefan78 As vre sa va intreb urmatorul lucru:o firma care desfasoara activitatea de selectie si plasare forta de munca la nivel national ce cod caen trebuie sa aiba ca ... (vezi toată discuția)
Contract de mediere angela0045 angela0045 Buna.De curand am semnat un contract de mediere cu o firma de plasare a fortei de munca ,mi-au acordat un loc de munca in strainatate si urma sa plec din ... (vezi toată discuția)