avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-a zis cu reabilitarea termica a blocurilor!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-a zis cu reabilitarea termica a blocurilor!

Guvernul a dat o OU prin care s-a razgandit si nu mai finanteaza reabilitarea termica a blocurilor, dar se ofera sa plateasca dobanda la creditele pe care le-ar face asociatiile de proprietari pentru o asemenea actiune...si garanteaza creditul :))

Nu zau!!! Chiar asa?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 11:44, 27 Iulie 2010
Care creditul nu poate sa fie mai mare de 5 ani parca, nu?
Pai in situatia asta... am rezolvat-o si cu reabilitarea. Ferici pentru cei care au prins oferta.
Eu mi-am facut singura anveloparea inainte de a se da prima lege si speram sa primesc niste bani inapoi:(
la noi s-au facut toate actele, speram sa inceapa in toamna :(
desi l-am auzit pe boc spunand asta la tv, speram sa fi inteles gresit si sa fie valabil doar pt asociatiile care vor sa reabiliteze in regim propriu...
intelesesem, ca o parte din bani o da guvernul din buget, o parte primaria, o parte asociatia, o parte sunt din fonduri europene... s-or fi terminat fondurile.
oare cate blocuri or fi reabilitat prin acest program?
au ramas doar panzele alea atarnate pe blocuri: " acest bloc se va reabilita prin grija.."
Fondurile date de la guvern (poate si de la primarii) erau in mare majoritate din fonduri europene. Numai o mica parte erau cofinantare romaneasca. Probabil ca nu mai sunt acesti bani romanesti.
Ne dam si noi cu parerea, cert e un lucru: ne-a potolit ca sa nu mai contestam atat acest program. Pacat ca nu avem ce sa mai criticam!
@gi_jane2

Daca nu au inceput lucrarile... sa va luati gandul...

Alte discuții în legătură

Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia - anveloparea blocului fleancu fleancu A timis catre d-nul primar pe 29 iunie un e-mail din care redau \":In urma cu ceva ani pe bloc au fost montate antene ale unor firme de telefonie mobile, ... (vezi toată discuția)