avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al doilea loc de muca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al doilea loc de muca?

Buna, am nevoie de ajutor pt ca nu stiu ce sa fac! Sunt angajat cu norma intreaga (8 ore/zi) la o firma. Dar mi-am facut si eu frma, si nu stiu daca pot sa ma angajez si la mine cu fractiune de norma. Pt cate ore am voie sa ma amgajez? La firma mea trebuie sa fie cineva angajat obligatoriu cu norma intreaga sau se poate doar cu fractiune de norma?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cornelia s , utilizator 11:57, 18 Septembrie 2007
Poti sa iti faci contract de munca cu 2 ore pe firma ta.Dupa ultima modificare a legii contabilitatii, chiar daca esti asociat unic poti sa ai contract de munca.Nu este nici o problema daca ai salariat cu contract de munca cu 2 ore, nu te obliga nimeni sa ai cu norma intreaga.
multumesc, o zi buna iti doresc.:)
Este vorba despre un cabinet tomatologic. Multumesc pt ajutor. Ai idee de unde pot sa fac rost de model de fisa postului pentru medic stomatolog, asistenta de stomatologie, secretara?
Cauti pe google "model fisa postului secretara" si gasesti.Spor la treaba
Poti avea contract de munca cu norma intreaga si unde lucrezi acum si la firma ta. Dar daca faci contract pe mai putine ore atunci vei plati contributii mai mici la stat.

Alte discuții în legătură

Numar contracte raulgonzales raulgonzales Un salariat la o asociatie de propietari are incheiat un contract individual de munca cu norma intreaga ira pentru alte doua asociatii are incheiate contracte ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial Florentina0304 Florentina0304 buna, am o nelamurire cu privire la contractele de munca: sunt amgajata cu norma intreaga de 8ore/zi la o firma si as mai vrea sa ma angajez si intr-un alt ... (vezi toată discuția)
Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)