avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registrul national al operaorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registrul national al operaorilor intracomunitari

Buna ziua!
Am o intrebare punctuala cu privire la o achizitie din Franta, achitata in iulie, dar materialele cred ca vor ajunge in august.
Este in regula, avand in vedere ca nu s-a facut inscrierea in Registru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriela_peleanu , utilizator 11:30, 27 Iulie 2010
Este in regula. Acest Registru functioneaza incepand cu data de 01.08.2010.
O zi buna!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara gabriela_peleanu gabriela_peleanu Buna ziua! Am o intrebare punctuala cu privire la o achizitie din Franta, achitata in iulie, dar materialele cred ca vor ajunge in august. Este in regula, ... (vezi toată discuția)
Registru intracomunitar vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua Am si eu o intrebare legata de registru livrarilor intercomunitare si anume: -o societate livreaza in Anglia mobila produsa in atelierul propriu ... (vezi toată discuția)
Rectificativa d390? jonny_6 jonny_6 Un sofer al firmei a fost plecat in delegatie externa aproximativ 3 luni iar la depunerea decontului are atasata o factura externa de achizitie piese auto ... (vezi toată discuția)