am fost prins in magazin furand de 23 lei si dus la politie
nu am nici o abatere nu am mai facut asa ceva niciodata a fost o nebunie de moment si am remuscari greu de explicat in cuvinte vreau sa-mi pun capat zilelor este inadmisibil ce am facut ce sanse am poate sa scap sau mai bine zis ce mise poate intampla vreau un sfat specializat doar o umbra de speranta
remuscarile sunt prea intense raul pe care pot sa-l produc celor dragii si suferinta lor sunt mult mai importante pt. mine acum. cred in dumnezeu si el stie cat bine am facut in aceasta viata. nu am dezamagit pe nimeni niciodata.sper ca aceasta ratacire sa nu ma coste poate mult prea scump/multumesc pt raspuns si doresc sa stiu cum pot scapa doar cu amenda administrativa .e prima data cand fac acest lucru si cei dragi mie nu merita rusinea asta.nimeni din familie nu a aflat inca dar gandul ca in orice moment vor afla ma ucide. cei de la politie s_au purtat super cu mine m-au incurajat si mi-au spus ca nu voi primi amenda penala. jenant e ca toti care m-au anchetat ma cunosc f bine si stiu ce fel de om sunt si au inteles ca chiar a fost un moment de ratacire o lovitura a vietii prea dura pt mine multumesc pt raspuns
Furt mall
Ares06
Buna seara!
Acum o luna am fost in magazinul MK. La cabina de proba am luat 2 fuste si o rochie. Am rupt etichetele de siguranta si pe cele normale. Am plecat ... (vezi toată discuția)