avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... linistea la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

linistea la bloc

Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt reglementarile in vigoare pentru pastrarea linistii la bloc? Care sunt orele care trebuie respectate? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:42, 26 Iulie 2010
din ce stiu eu intre 12-18 si 22-08..dar poate sa difere programul..
dar in general din ce am vazut eu cam peste tot (nu sunt de specialitate) cam acesta este programul
Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata .
articolul 2, punctul 29 , constitutie contraventie :
* tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00—8,00 si 13,00—14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora*.
freeelis a scris:

Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata .
articolul 2, punctul 29 , constitutie contraventie :
* tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00—8,00 si 13,00—14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora*.

In acest sens depuneti o plangere la politie.
:offtopic:
si interventie moderator

Va rog sa nu mai citati intreg mesajul anterior, intrucat poate fi citit cu ochiul liber.

Citati numai fragmentul pe care doriti in mod special sa-l comentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
Informatie - ore de liniste Dorinageorge Dorinageorge Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege cu orele de liniste la Asociatie de Proprietari,si ce interval orar este. Multumesc. (vezi toată discuția)
Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)