avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sugestii de la \"experti\" pentru cei care vor sustine ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sugestii de la "experti" pentru cei care vor sustine pentru prima data examenul la INM

DESCHID ACEST TOPIC CU SCOPUL DE A AFLA DIN EXPERIENTA ALTORA CARE AU MAI SUSTINUT ADMITEREA LA INM REALITATI INTAMPINATE LA EXAMENUL INM!
Este indicat sa se explice concret in acest topic de catre cei care au mai incercat la INM anumite detalii care nu pot fi mai prejos decat invatatul asiduu si care ar pregati psihic candidatul la INM daca s-ar gasi raspunsuri potrivite la urmatoarele chestiuni:

1) se dau ciorne la examen? este timp pentru a mazgali rapid ceva pe ciorne si mai apoi sa se bifeze raspunsul pe coala tipizata?

2) am inteles ca se bifeaza raspunsul printr-o bulina innegrita. este necesar sa se aibe pix negru normal sau e permis si pixul negru cu gel (acest instrument de scris este de preferat in cadrul examenelor clasice in detrimentul, totusi nu defavoarea::D, pixului negru normal/simplu)?

3) la ce ora se primesc subiectele in sala si cat timp le astepti plictisindu-te in sala?

4) daca locatiile de sustinere a examenului coincid cu cele din anii anteriori, explicati, daca se poate cum se ajunge sigur acolo, fara sa fie nevoie de bajbaiala sau emotii cauzate de intarziere datorita traficului sau orientarii in spatiu!

5) din cate stiu contestatiile se depun prin fax (pe cont propriu sau contra cost la dispozitia solicitantilor?) si cum se rezolva acestea (esti de fata la corectat cand ai avea ocazia sa sustii ceva in apararea ta sau e pe nv...?)?

6) pt cei din provincie:unde s-ar putea caza candidatii in sectorul 5, daca nu ma insel, in preajma locului unde se va sustine examenul (ma gandesc si la acest lucru pt ca nu stiu de unde as putea lua informatii pentru o cazare apropiata locului de sustinere si convenabila pe criza asta, mai ales ca cei din provincie nu sunt obisnuiti sa piarda atata timp cu metroul, taxiul- din varii motive si sa acumuleze astfel un stres inutil chiar inaintea examenului)?

7) de la gara cu ce mijloace de transport (nu taxi, ca am auzit ca te umfla rau la chitanta din cauza distantei dar si a harului lor...) se poate ajunge in sectorul unde se va sustine examenul?

Daca mai aveti si alte intrebari "existentiale" de genul asta si mai ales raspunsuri la ele, nu ezitati sa le postati, poate ne lamurim cu totii in legatura cu aceste detalii care isi au si ele importanta lor!;)
Cel mai recent răspuns: ayahuasca , utilizator 15:02, 24 August 2010
1. se dau ciorne, puteti nota si pe foile cu intrebarile, pe acestea din urma le puteti lua dupa ce se termina examenul, notati numele intr-un colt;
2. pixurile se pun la dispozitie de catre organizatori;
3. se sta de pomana cam 1h;
4. locatia e in principiu aceeasi, facultatile Titu Maiorescu, Nicolae Titulescu si Dimitrie Cantemir; sunt toate in acelasi loc; langa este o statie de metrou Timpuri Noi, cu care se poate ajunge de la gara;
5. contestatia se trimite pe fax, exista un model pe site-ul INM, se corecteaza "pe nv"; dar, de principiu se stie ce s-a gresit, pt ca puteti pleca cu foile pe care sunt intrebarile.

In plus as mentiona ca durata completarii puricilor de pe grila de concurs dureaza 1 h, este foarte migaloasa si stupida.
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
ce zona e asta ? nu reusesc sa gasesc pe nici o harta a Buc. locatia facultatilor
O intrebare si sper un raspuns: cand depui foaia cu raspunsurile bifate, primesti vre-o dovada cu ce raspunsuri ai marcat tu sau .... sper sa nu ofensez pe nimeni dar e o chestie care ma tot bantuie, e posibil sa se adauge raspunsuri (bulinute) sau sa se stearga dupa ce dai foaia?
@g77
E intr-un fel pe langa mall-ul Vitan, dar pe malul Dambovitei.

@carmen_miron
Nu trebuie sa aplicam la toate aspectele din viata teoria conspiratiei. Nu pune nimeni nici un puric in plus si nici nu se sterg.
Exista posibilitatea ca, dupa ce se termina examenul, sa recuperati foaia cu intrebarile, pe care va bifati ce raspunsuri ati puricat pe grila si veti sti sigur cate puncte aveti, pt ca se publica imediat raspunsurile pe site.
deci se umple căsuţa cu pastă, nu se pun X -uri în căsuţe?

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)