Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este din Franta? Ne trebuie acest cazier pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
ar trebui sa faca o imputernicire notariala, posibil si apostilata (de verificat) care sa fie tradusa in Romania. cel mai indicat ar fi sa contactati Directia cazier judiciar al politiei
Si as avea inca o nelamurire: aceasta imputernicire notariala ar trebui facuta in tara lui de rezidenta.In cazul lui, din cate am inteles, imputernicirea nu se face prin notariat, ci este pur si simplu semnata. Cum se procedeaza in acest caz?
In cazul in care este facuta la notar in Franta, pentru traducerea ei legalizata in Romania mai este nevoie de prezenta fizica a persoanei respective? Sau este suficient ca imputernicitul sa mearga la un notariat pentru traducere legalizata?
Importuri si tva
alin_b
Buna ziua
Am trecut de curand ca platitor de TVA si as vrea sa aduc niste produse din UE cat si din afara UE(ex China); mai am nevoie de alt document legat de ... (vezi toată discuția)