avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... acte arhiva banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

acte arhiva banca

buna ziua,stie cineva care este termenul de pastrare a dosarelor de creditare in arhivele bancii?sau ca sa fiu mai concret ma intereseaza un dosar pentru un credit obtinut in 1993 credt care a fost rambursat integral fara probleme dar la dosar au fost depuse niste acte care ma intereseaza.multumesc stefan pop

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați: cum pot să-mi recuperez actele de la avocat? am pierdut procesul și nu-mi dă dosarul Rew3 Rew3 Am un credit ipotecar am angajat un avocat pentru a da in judecata banca pentru clauzele abuzive din contract ,avocatul a spus ca am pierdut procesul și acum ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)
Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)