avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie, recalculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie, recalculare

ma poate ajuta ciniva cu unraspuns........a m fost testat cu alcooltestul,rezultatul 0.62........iar la sange prima proba 1.05....a doua 0.95..politia ma trimite la recalculare sa vada cat aveam cand a m fost oprit bautura fiind in scadere.Vreau sa-mi spuna cineva cum procedez,ce declar ca a m mancat sa nu-mi iasa peste 1.05
Cel mai recent răspuns: ladder , utilizator 23:44, 28 Iulie 2010
Hmmm. cred ca glumiti.
cel mai bine este sa declarati ce ati baut, nu ce ati mancat :0 Cred ca va referiti la muraturi.. dar nici daca mancati un borcan intreg nu justificati procentul etilic
nu vad legatura dintre mancare si alcoolemie
doberv a scris:

nu vad legatura dintre mancare si alcoolemie

cei care dau probe cu etilotestul dupa un 'tap' de bere, prefera sa spuna ca au mancat muraturi si acel alcool din fermentatie, influenteaza proba. dar nu tine...
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Spuneti ca ati mancat bomboane cu visine si lichior sau cu rom. Cautati o marca care sa aiba cat mai mult alcool.
omul se refera la calculul retroactiv al alcoolemei,practic va trebui sa mai dea o declaratie in care sa spuna: cand si ce a baut ,cand si ce a mancat,inaltimea lui ,greutatea .Pe baza unor astfel de criterii se face aceasta recalculare.
Cel mai indicat este sa iei legatura cu un avocat care sa te consilieze ,ei sunt cei mai in masura sa te ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul alcoolemie gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat - suspendare permis 3 luni din cauza unor bomboane cu alcool ContSters290705 ContSters290705 O cunostiinta de a ma cand se intorcea d ela o petrecere cu masina a fost oprta s pusa sa sufle in etilotest ,i-a iesti alcoolemie de 0,1 ca atare i-a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan pytu26 pytu26 salut,am si eu o intrebare....am fost oprit in alcool test 0.62........sangele prima proba 1.05....a doua 0.95.......dupa aceea recalculare.La recalculare ... (vezi toată discuția)