avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10/2001

Buna ziua. Am notificat Primaria Stefanesti, in baza Legii nr.10/2001, si am solicitat restituirea unui teren in natura, sau daca nu este posibil, eventuale despagubiri.

Primaria imi respinge cererea pe motiv ca nu fac dovada calitatii de persoana indreptatita.
Am atacat acesta dispozitie, care dupa multi ani, am castigat, in sensul ca, in urma unuei exeprtize s-a constatat ca acest teren pe care eu il revendic a fost atribuit altor persoane fizice, in baza Legii nr.18/1991 si acordate titluri de proprietate.

Primaria a fost obligata sa identifice fiecare detinator actual si sa ne transmita datele lor si actele lor de proprietate, si in acelasi timp a transmis notificarea noastra si actualililor detinatori.

Insa, problema mea care este: ce fac mai departe: notifica fiecare detinator in parte al terenului meu, care sunt vreo 30 de persoane juridice, astept sa ia acestia o decizie si sa mi-o cumunice, dupa care s-o atac la tribunal, sau merg in instanta sa anulez titlurile lor?

Va ROG AJUTATI-MA.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Restituire teren imobil ContSters47747 ContSters47747 salut, as vrea sa va intreb si io ce am gresit in urmatoarea problema: locuiesc intr`o casa achizitionata in 1977, iar terenul aferent a intrat la acel moment ... (vezi toată discuția)
Revendicari legea 10/2001 fcamy fcamy Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Terenul pe care il detin a fost atribuit altor persoane fizice prin reconstituirea dreptului de proprietate, cf ... (vezi toată discuția)
Problema dosar despagubire legea 10/2001 anrp danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: - Obiectul dosarului este un teren de 3200 mp aflat in intravilanul unui municipiu, autorul fiind expropriat in 1967 ... (vezi toată discuția)