avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 adaugare COD CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

adaugare COD CAEN

Buna ziua,
Firma la care sunt asociata are cod CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
Dorim sa incheiem contracte si pentru Servicii in domeniul administrarii de retele de calculatoare care s-ar incadra la cod 6203 Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul si pentru Realizare pagini web care s-ar incadra la 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
In Certificatul constatator 6203 si 6201 sunt mentionate in lista aceea lunga cu Activitati secundare, insa nu shtiu daca este suficient
Cel mai recent răspuns: palada.elena , utilizator 11:05, 29 Iulie 2010
Trebuie doar sa le autorizati!
Va multumesc pentru raspuns
Imi puteti indica codul formularului, de la ORC? este cumva 11-10-168 ?
Trebuie Hotarare AGA pentru autorizarea celor doua coduri CAEN?
Se va modifica Certificatul de Inmatriculare, adaugandu-se cele doua coduri CAEN?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)