Nu, banca nu putea sa va retina banii din contul cardului de alocatie, decat daca dvs. ati semnat vreo clauza in acest sens in contractul respectiv. Ma indoiesc ca ati facut acest lucru in mod deliberat, dar la banca se mai procedeaza si formula "semnati aici" fara sa va explice tot ce trebuie si va treziti ca ati semnat si o astfel de clauza. Acum , daca ati lichidat contul respectiv ati facut foarte bine si nu mai aveti astfel de griji. Banii pentru alocatie trebuie sa-i gasiti la posta sau sa va interesati, inainte de a avea cardul, unde si cum primeati banii. Succes!
CORECT. "la banca se mai procedeaza si formula "semnati aici" fara sa va explice tot ce trebuie si va treziti ca ati semnat si o astfel de clauza" .Se numeste "PHISING" :rtfm: . Inca o data e dovedit :ban:...ca clauzele care dezavantajeaza clientul sunt scrise micutz..:fight:.. sau sunt mascate de consultant.. "haideti semnati....ca nu e timp....lasa ca cititi acasa" .....si acasa cand citesti........:stunned: :stunned:
Refinantare
newguy
Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)