avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna seara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna seara

daca esti restanta la o banca,e legal ca acea banca sa retina alocatia copilului? me
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
bingo100, utilizator
Cel mai recent răspuns: bingo100 , utilizator 17:01, 31 Iulie 2010
NU. S-a intamplat asa ceva? Puteti sa dati cateva amanunte? Multumesc !
am fost dupa cateva luni la banca sa anulez cardul si contul pentru alocatie.acum alocatia copilului nu mai vine deloc. unde sa ma adresez?
Nu, banca nu putea sa va retina banii din contul cardului de alocatie, decat daca dvs. ati semnat vreo clauza in acest sens in contractul respectiv. Ma indoiesc ca ati facut acest lucru in mod deliberat, dar la banca se mai procedeaza si formula "semnati aici" fara sa va explice tot ce trebuie si va treziti ca ati semnat si o astfel de clauza. Acum , daca ati lichidat contul respectiv ati facut foarte bine si nu mai aveti astfel de griji. Banii pentru alocatie trebuie sa-i gasiti la posta sau sa va interesati, inainte de a avea cardul, unde si cum primeati banii. Succes!
va multumesc mult
CORECT. "la banca se mai procedeaza si formula "semnati aici" fara sa va explice tot ce trebuie si va treziti ca ati semnat si o astfel de clauza" .Se numeste "PHISING" :rtfm: . Inca o data e dovedit :ban:...ca clauzele care dezavantajeaza clientul sunt scrise micutz..:fight:.. sau sunt mascate de consultant.. "haideti semnati....ca nu e timp....lasa ca cititi acasa" .....si acasa cand citesti........:stunned: :stunned:

Alte discuții în legătură

Card de credit fara contract(trimis pe posta) ContSters137106 ContSters137106 pe spate la cererea de card scrie fff mic ca daca nu platesc i-mi retrage aig life(eu nu am citit, nici nu am dat importanta)deoarece dupa ce faci cerere de ... (vezi toată discuția)
Inchidere contului fara acordul clientului Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara In data de 29.10. am mers la banca unde aveam deschise un cont in RON (acest cont era pentru alocatia copilului) am card atasat si un pachet EURO ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)