avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere contului fara acordul clientului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere contului fara acordul clientului

Buna seara
In data de 29.10. am mers la banca unde aveam deschise un cont in RON (acest cont era pentru alocatia copilului) am card atasat si un pachet EURO SI RON i-am spus doamnei ca doresc inchiderea pachetului ce continea contul in Euro si contul in Ron.I-am specificat foarte clar contul in Ron cu cardul doresc sa ramana deschis deoarece luna de luna alocatia copilului si alte sume de bani intra in el.Respectiva doamna a zis ca asa face am semnat cererea pt inchiderea pachetului de conturi.Dupa 2 zile am plecat din tara si stiind ca am bani in contul respectiv am incercat sa imi reincarc online cartela.Nu am reusit m-am gandit ca poate este vreo problema in sistem am incercat dupa vreo 2 zile si la fel aceiasi problema.Am verificat si am descoperit ca imi fusese inchis si acel cont.Am luat sunat in tara la banca respectiva si am vorbit tocmai cu doamna care a facut inchiderea conturilor.La inceput nu a recunoscut greseala dar dupa cateva verificari a descoperit ceea ce a facut.A zis ca numai poate sa faca nimic pentru a remedia greseala si trebuie sa imi deschid un alt cont.In contul respectiv aveam bani pe care nu i-am primit.Eu nu mi-am dat acordul pentru inchiderea acelui cont si cu toate astea ea a putut sa il inchida.Eu lucrez in Germania si nu pot sa merg in tara pentru a deschide un nou cont.Ce pot sa fac pentru a rezolva aceasta problema si a imi recupera bani pierduti?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lavinia1988 , utilizator 21:39, 4 Decembrie 2015
Puteti face o cerere catre banca centrala a bancii respective, explicati cazul dvs. si banca centrala poate sa va deschida aceleasi conturi, dar intrebarea este: unde sunt banii aflati in cont la data inchiderii conturilor, cine a semnat pentru retragerea acestora?
Angajata bancii stie asta eu nu am semnat retragerea si nu am primit nici un ban.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii lumifatu lumifatu Sora mea plecata in Spania, a nascut acolo doi copii si incaseaza alocatiile pentru cei doi copii de aici din tara. Pentru sumele respective si-a deschis un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca miu1408 miu1408 Mi-am facut acum trei ani un card in care firma la care lucrez sa-mi vireze salariul. Sotia are si ea un card la acelasi cont. Dupa un an si ceva intr-una din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie : O persoana avea un card de salar cu o limita de credit atasata – 870 lei. Din ... (vezi toată discuția)