Sora mea plecata in Spania, a nascut acolo doi copii si incaseaza alocatiile pentru cei doi copii de aici din tara. Pentru sumele respective si-a deschis un cont la o banca si in momentul in care a scos alocatia aferenta unei luni pentru cei doi copii, banca i-a oprit 8 ron din suma totala, adica 10%! Este strigator la cer!
Va rog sa-mi spuneti daca aceste alocatii se pot incasa prin ridicarea banilor de la Posta Romana si cum trebuie procedat pentru mutarea acestora la aceasta institutie.
Va multumesc frumos!
Inainte de deschiderea contului trebuia sa verifice politica bancara a bancii respective. La conturile curente se percep comision de gestionare, fiecare banca isi are politica ei. deasemeni la retragere se ia un comision de retragere.. Asta este cu bancherii...!!!!
La adoua intrebare este formularea unei cereri la banca de inchidere a contului si depunerea altei cereri la autoritatea locala prin care solicitati ca drepturile de alocatie pentru copii sa va fie trimise prin posta, si sa nu mai fie depuse in contul respectiv.. Succes..;);):stunned:
Alocatia pentru copii
luana30
va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns!
am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)