avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copii

Sora mea plecata in Spania, a nascut acolo doi copii si incaseaza alocatiile pentru cei doi copii de aici din tara. Pentru sumele respective si-a deschis un cont la o banca si in momentul in care a scos alocatia aferenta unei luni pentru cei doi copii, banca i-a oprit 8 ron din suma totala, adica 10%! Este strigator la cer!
Va rog sa-mi spuneti daca aceste alocatii se pot incasa prin ridicarea banilor de la Posta Romana si cum trebuie procedat pentru mutarea acestora la aceasta institutie.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 19:13, 19 Martie 2011
Inainte de deschiderea contului trebuia sa verifice politica bancara a bancii respective. La conturile curente se percep comision de gestionare, fiecare banca isi are politica ei. deasemeni la retragere se ia un comision de retragere.. Asta este cu bancherii...!!!!
La adoua intrebare este formularea unei cereri la banca de inchidere a contului si depunerea altei cereri la autoritatea locala prin care solicitati ca drepturile de alocatie pentru copii sa va fie trimise prin posta, si sa nu mai fie depuse in contul respectiv.. Succes..;);):stunned:
Multumesc mult de tot!
O seara placuta va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocație sau comision? Genalieki Genalieki Este legal ca Banca Transilvania sa imi opreasca comision de 30 lei pe alocatia de stat a copiilor ca urmare a unei popriri? (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)