avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Mi-am facut acum trei ani un card in care firma la care lucrez sa-mi vireze salariul. Sotia are si ea un card la acelasi cont. Dupa un an si ceva intr-una din luni am observat ca acel cont are ceva (arpox300lei) in plus fata de ceea ce ma asteptam. Apoi am observat ca apar minusuri in anumite luni. M-am certat cu nevasta banuind ca "ceva nu este in regula si ca urmare mi-am mutat cardul de salariu in alta banca nedesfintind cardul vechi. Zille trecute am trecut pe la fosta banca si am descoperit ca in cont este o descoperire de cont de aprox 500lei.Prima data am discutat in casa de aceasta descoperire si nu a fost facuta de nevasta mea. Poate banca sa-mi faca fara acordul meu scris descoperirea de cont?....Banuiesc ca trebuie platiti, dar banca nu trebuia sa ma anunte??....Ce as putea face?






Cel mai recent răspuns: miu1408 , utilizator 20:43, 10 Septembrie 2008
Mergeti la banca si solicitati un extras de cont.
Acolo vor aparea operatiunile de depunere si retragere a banilor de pe card. De asemenea trebuie sa solicitati si informatii despre tipul de card pe care il aveti. Banca nu poate sa retraga sume de bani din contul dvs. dar daca asta s-a intamplat, depuneti la sediul central al bancii o petitie ( cu nr de inregistrare) prin care solicitati explicatii. Daca vreti ca pe viitor sa nu mai aveti probleme, depuneti o cerere de ,,inchidere cont”.

Catalin
va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Descoperire cont drgaby drgaby Buna ziua, as dori sa va supun atentiei urmatoarea problema, in speranta ca voi primi cateva sfaturi sau pareri: In anul 2009 pe cardul de salariu am facut ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)