avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutirea de taxe pentru avize, acorduri si autorizatii ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutirea de taxe pentru avize, acorduri si autorizatii de construire/demolare pentru Culte

Va rog sa imi raspundeti daca un cult legal in Romania trebuie sa plateasca taxele pentru obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor de construire / desfiintare pentru cladirile pe care si le construiesc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Turda Mariana , utilizator 07:37, 30 Iulie 2010
Taxele pentru certificate de urbanism si autorizatii de constructie nu se datoreaza in cazul lacasurilor de cult sau constructiilor anexa ale acestora.
Multumesc mult! Ati putea sa-mi identificati legea care statueaza acest lucru, ca sa ma pot referi la ea in relatia cu avizatorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege pt eliberarea autorizatie de constructie ektcib ektcib am depus documentatia pt eliberarea unei autorizatii de constructii pt o conducta de gaze naturale. precizez ca au trecut 45 de zile si inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Damolare casa din lemn si magazie(una din lemn si alta din painte) bebed bebed Am [b]o casa din lemn construita in anul 1954[/b] si [b]doua magazii ,unadin lemn si alta din pamant-painte(din 1965-70),aflate in [b]stare ... (vezi toată discuția)
Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)