avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post din personal contractual in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post din personal contractual in functionar public

sunt angajata unei primarii in functie de inspector specialitate registrul agricol ( consilier grad. II), ca personal contractual. Am o vechime in munca de 22 de ani. in aceasta functie am fost avansata de 1 an de zile de la terminarea facultatii. Am terminat liceu agricol . Am lucrat ca tehnician agronom la directia agricola, protectia plantelor si apoi primarie, iar la registrul agricol lucrez de 3 ani. Acum trebuie sa -mi transforme postul in functionar public iar ANFP-ul au dat aviz pentru asistent I.In aceste conditii o sa-mi sacada salariul cu o 100 lei. Va rog sa-mi raspundeti daca incadrarea este corecta tinand cont de vechimea anterioara sau se tine cont doar de vechimea in studii superioare. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Încadrare funcționar public Elena Popescu Ionescu Elena Popescu Ionescu Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Sunt de profesie inginer agronom. Din anul 2000 pana in 2015 am lucrat ca functionar public,Compartimentul ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionar public felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com cum pot promova in clasa daca am terminat facultatea in 2006 si sunt angajata pe functia de referent si la data cand am terminat facultatea nu eream functionar ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)