cum pot promova in clasa daca am terminat facultatea in 2006 si sunt angajata pe functia de referent si la data cand am terminat facultatea nu eream functionar public
a aparut og 105/ 06.10.2009 nu precizeaza ca trebuie sa fi functionar public cand termini facultatea
mai este cineva in situatia mea?
Daca imi spuneti si in ce institutie lucrati, pe ce post ( ce atributii aveti in fisa postului) si ce facultate ati terminat, va pot ajuta, altfel...nu vreau sa spun prostii care nu va vor fi de folos.
am terminat 2 facultati si un ,master ma incadrez si cu fisa postului cu tot singura care nu imi da avizul este anfp , motivand ca am aceptat post de studii medii , si trebuie sa platesc , cariera functionarului public pentru noi cei care am acceptat asa ceva nu conteaza chiar daca avem experienta ,
o vad ca pe o discriminare
Este foarte legal raspunsul ANFP-ului.
La momentul angajarii aveati deja studii superioare si ati acceptat totusi sa ocupati o functie de studii medii.
Nu va incadrati in prevederea legala referitoare la transformarea postului urmare absolvirii unei institutii de invatamant superior.
Cum adica sa treceti pe o functie vacanta? Functiile publice vacante se ocupa numai prin concurs!
Aviz nefavorabil anfp
CAMO
Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)