avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

sunt incadrata in munca in functia de referent de specialitate compartiment de contabilitate, treapta II, studii medii. pe 8 iulie 2010 am obtinut adeverinta de licenta dupa absolvirea facultatii de drept si administartie publica, specializarea drept. dupa punerea in aplicare a legii 118 s-a refacut reincadrarea mea in functia de sef serviciu situatii de urgenta in cadrul primariei (gradul III) si as dori sa stiu daca ma poate ajuta in vreun fel faptul ca am absolvit facultatea si eventual care ar fi incadrarea pe trepte profesionale si cuantumul salariului de incadrare. mentionez ca am o vechime in munca de 6 ani si momentan sunt incadrata cu contract individual de munca, nu functionar public. va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
lorymiha, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent:treapta de salarizare personal contractual kormi kormi Buna seara! Am nevoie de ajutor, privind treapta de salarizare. Pe scurt: Am studii post liceale de 3 ani in asistenta sociala, vechime 5 ani in protectia ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii lorymiha lorymiha buna ziua! lucrez in primarie de 5 ani in functia de referent de specialitate, treapta 2, studii medii in cadrul compartimentului contabilitate. conform ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)