Depinde de concentratia de alcool pe care ati avut-o si daca ati condus pe drum public.
Infractiunea prev de art.87 al.1 din Oug.195/200 prevede ca este infractiune conducerea pe drumurile publice a unui autovehicol sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange si se pedepseste cu inchisoarea de la 1-5 ani.
In situatia condamnarii printr-o hotarare defintiva pentru aceasta infractiune permisul se anuleaza.
Doar daca veti fi condamnat de catre instanta ca urmare a conducerii sub influenta bauturilor alcoolice , cu conditia ca valoarea alcoolemiei sa constituie infractiune .
Pentru continuarea discutiei aveti la indemana optiunea raspunde si nu aceea de a deschide un alt topic ( dosarul nu a ajuns la judecatorie).
In faza de urmarie penala cat si la instanta este necesar sa va angajati avocat care sa va consilieze si sa va administreze probe in aparare potrivit imprejurarilor comiterii faptei cat si circumstantelor personale.
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)