avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani

sunt angajata cu fractiune de norma, mai exact 4 ore/zi, initial pe perioada nedeterminata, ulterior pe perioada determinata. COnform ultimelor modificari legislative, va rog sa-mi spuneti si mie, voi beneficia de concediu prenatal, indemnizatie de crestere a copilului pe perioada a doi ani?:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:23, 29 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
1. De concediu de maternitate (pre si postnatal) veti beneficia daca aveti stagiu de cotizare la Sanatate 6 luni in ultimele 12 luni de la data intrarii in concediul de maternitate (OUG 158/2005).
2. De indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani veti beneficia daca in cele 12 luni premergatoare nasterii aveti venituri profesionale supuse impozitarii sau perioade asimilate (OUG 148/2005).
3. Pentru ambele concedii nu conteaza daca ati avut CIM cu timp normal sau partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa ai pe contractul de munca,ca sa poti beneficia de prenatal? nicol_sexxy20 nicol_sexxy20 am 4 luni de munca si sunt insarcinata in 3 luni. pot beneficia de concediu prenatal,indemnizatie de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, crestere a copilului NAndreeaM NAndreeaM Buna ziua! Sunt profesor titular din 2009, dar momentan in concediu fara plata pana la 31august 2013 . Sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)