avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legal?

Este legal ca un avocat sa incerce impacarea partilor intr-un restaurant contra unei sume mari de bani........prin intimidare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:23, 24 Septembrie 2010
nu este normal si nici legal prin INTIMIDARE....in rest daca considera ca impacarea partilor este favorabila clientului, cu acordul acestuia poate inchiea o tranzactie....nu are legatura cu locul unde se incheie tranzactia.....
nu ati explicat in ce a constat intimidarea
Avocatul poate incerca impacarea partilor, este normal sa fie remunerat pentru serviciile sale, cat de mare este remuneratia o stabileste cu clientul sau, locul unde se desfasoara intalnirile cu clientul sau de asemenea se stabileste de comun acord. Aprecierea ca a folosit "intimidarea" este foarte, foarte subiectiva si fiecare dintre noi tindem sa credem ca s-a procedat fortat sau abuziv cand suntem lezati intr-un drept al nostru. Aveti vreo legatura directa cu acest subiect? Poate precizati cateva amanunte pentru a se putea raspunde la obiect in problema ridicata de dvs.
e obligatia avocatului sa incerce impacarea pe cale amiabila a partilor.notiunea de intimidare e extrem de relativa.daca va ameninta sau santaja atunci intr-adevar nu era legal.
buna as vrea sa stiu an italia daca esti condamnat an prima faza dupa cat timp se judeca recursul care este perioada maxima an care sa puna termen de judecata.noi asteptam de vreo 8 luni si nimic

Alte discuții în legătură

Presiuni din partea avocatului partii adverse laau laau Am primit o scrisoarea din partea avocatului partii adverse (adica tatalui perfect) prin care isi exprima un punct de vedere, isi plange de mila sau doreste sa ... (vezi toată discuția)
Cine ma apara de avocatul pe care l-am platit sa ma reprezinte?. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Intre avocat si client pe baza platii onorariului se incheie un contract de reperezentare intre parti, contract in care clientul nu are drepturi ci numai ... (vezi toată discuția)
Avocat - procedura informare mediere adi_09 adi_09 Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ? (vezi toată discuția)