avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legal?

Este legal ca un avocat sa incerce impacarea partilor intr-un restaurant contra unei sume mari de bani........prin intimidare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:23, 24 Septembrie 2010
Nu sunt eu in cauza, dar am sfatuit persoana in cauza sa nu cedeze si m-a ascultat.Cu sesizarea la Barou este mai complicat, Dl.avocat facand poarte din Baroul Bucurestiiar faptele sau petrecut in cu totul alt oras.O zi buna.
NU are importanta loculul desfasurarii faptelor,ci numnai daca persoana in cauza,le poate dovedi.
Daca le poate dovedi,sa formuleze plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni din partea avocatului partii adverse laau laau Am primit o scrisoarea din partea avocatului partii adverse (adica tatalui perfect) prin care isi exprima un punct de vedere, isi plange de mila sau doreste sa ... (vezi toată discuția)
Cine ma apara de avocatul pe care l-am platit sa ma reprezinte?. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Intre avocat si client pe baza platii onorariului se incheie un contract de reperezentare intre parti, contract in care clientul nu are drepturi ci numai ... (vezi toată discuția)
Avocat - procedura informare mediere adi_09 adi_09 Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ? (vezi toată discuția)