Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut un frate si o sora; la un moment dat el a trecut casa parintesca a bunicii pe numele lui avand declaratie de renuntare din partea fratelui si a surorii lui si a figurat la cartea funciara ca unic proprietar; intre timp a murit fratele lui (adica unchiul meu) si anul trecut a murit si tatal meu. Cand matusa mea a facut succesiunea dupa tatal meu a constatat cu stupoare ca la mostenire au venit si verisoarele mele (adica fetele unchiului meu) desi unchiul meu renuntase in favoarea tatalui meu. Acum intrebarea este: trebuie deschis proces sau cum tre=buie procedat ca acea hartie de renuntare sa iasa la iveala si matusa mea sa ramana singura mostenitoare????
dar nu matusa e mostenitoarea tatalui dvs.. dvs sunteti mostenitoare..acceptati dvs succesiunea si dupa aceea daca doriti dispuneti de bun in favoarea matusii
Daca stiti adresa notariatului unde s-a facut acea declaratie de renuntare puteti sa va adresati cu o cerere acolo pt a va inmana un exemplar.In cazul in care nu stiti adresa trebuie sa deschideti proces.
Mostenire
thegame1983
Buna ziua!
As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online.....
Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)