avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot lucra in Italia cu firma mea din Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot lucra in Italia cu firma mea din Romania

am o firma in Romania si as vrea sa stiu daca pot lucra cu ea in Italia . Daca da as vrea sa stiu impozitele si tva-ul unde se platesc
Cel mai recent răspuns: carda , utilizator 00:18, 9 Iunie 2011
ca sa poti lucra cu o firma in italia trebuie sa o infiintezi in italia...
la infiintare, firmei o sa i se acorde un CODICE FISCALE si PARTITA IVA
IVA vrea sa zica tva-ul nostru... iar in baza acestora tu iti poti desfaura activitatea pe teritoriul italiei...
oricum sunt un simplu utilizator, ar fi bine sa mai astepti si parerea unui expert....
Nu cred ca am fost bine inteles! eu vreau sa stiu daca pot sa-mi transfer firma din Romania aici in scop lucrativ. Sa imi deschid partita iva aici stiam deja dar vroiam sa stiu daca este posibil sa lucrez in Italia tipo transferta sau asa ceva

Puteti face o filiala dar nu aveti nici un avantaj fiscal intrucit toata activitatea pe teritoriul Italiei este taxata oricum dupa legile fiscale italiene.Oricum depinde mult de domeniul activitatii Dnv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl prestari servicii cu sediul in romania si activitate in italia Madalinaradu Madalinaradu Buna ziua, am un srl in Romania cu specific de intretinere corporala si doresc sa prestez aceleasi activitati in Italia pe o perioada de 3 luni, pe plaja. Am ... (vezi toată discuția)
Numar de tva care nu este valid in ue daclun daclun Trebuie sa fac o livrare intracomunitara in Italia. Firma din Romania (la care lucrez) trebuie sa faca livrarea si nu are numar de TVA valid in UE. Livrarea ... (vezi toată discuția)
Partita iva tbbt19 tbbt19 un cetatean italian, care traieste in Italia vrea sa stie care sunt rechizitele fundamentale pt a deschide o \"partita iva\" romaneasca (fara ca sa aiba ... (vezi toată discuția)