avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reg de evidenta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reg de evidenta fiscala

am cumparat registrul de evidenta fiscala. am numerotat filele, dar nu mai stiu daca se scrie ceva de genul "acest caiet contine 100 de file". se pune stampila firmei?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 09:50, 2 August 2010
DA
unde scriu asta?
multumesc
pe spate la registru iar stampila se pune pe fata
mai am o intrebare, daca firma s-a infiintat in mai 2010, impozit pe profit este 0, cum scriu un registru?
In registru scrieti modul de calcul al impozitului pe profit pentru activitatea desfasurata de la infiintare pana la 30.06.2010, adica cum ati calculat pentru a avea impozitul pe profit 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registul de evidenta fiscala registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
(vezi toată discuția)
Registrul unic de procese verbale florin555 florin555 Buna ziua, Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un \"Registru unic de procese verbale\" ? Aveti un model pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala rog sa-mi explice si mie cineva ce este acela registrul de evidenta fiscala si prin ce act normativ a fost infiintat. mii de multumiri pt. ajutor (vezi toată discuția)