avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma juridica pentru organizarea de cursuri diverse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma juridica pentru organizarea de cursuri diverse pentru copii

Poti desfasura pe un SRL diverse cursuri pentru copii ( limbi straine, pictura) sau trebuie sa ai un ONG?Daca se poate pe SRL, ce coduri CAEN trebuie sa ai in statut?

Alte discuții în legătură

Srl sau ong pentru organizarea de cursuri ptr. copii ContSters160816 ContSters160816 Poti desfasura pe un SRL diverse cursuri pentru copii ( limbi straine, pictura) sau trebuie sa ai un ONG?Daca se poate pe SRL, ce coduri CAEN trebuie sa ai in ... (vezi toată discuția)
Autorizari pentru deschidere workshop copii MRH MRH Buna seara. As dori sa stiu, daca se poate, ce coduri Caen ar trebui sa fie prezente in statutul social al unui SRL care deja functioneaza de cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă numesc bianca pinzaru si sunt artist plastic, ... Bianc_A Bianc_A Bună ziua, mă numesc Bianca Pinzaru si sunt artist plastic, am finalizat liceul de Arte plastice si Facultatea de Arte plastice si Design Timișoara. Imi ... (vezi toată discuția)