avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari pentru deschidere workshop copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari pentru deschidere workshop copii

Buna seara. As dori sa stiu, daca se poate, ce coduri Caen ar trebui sa fie prezente in statutul social al unui SRL care deja functioneaza de cativa ani, pentru a avea dreptul de functionare ca un atelier pentru copii, cu workshopuri creative (pictura, muzica, engleza, crafturi, reciclare creativa, funny food, etc). Mentionez ca in lista initiala de coduri Caen din statutul social este deja prezent codul 8559 - Alte forme de invatamant. Acesta cuprinde toate activitatile mentionate? Ce alte aprobari, documente, demersuri mai sunt necesare pentru a fi in regula? Cu privire la spatiul de desfasurare pana la specializarea personalului acestui atelier. Eu detin diplome de licenta atat in Stiintele educatiei, cat si de la facultatea de Litere, specializarea Romana-Engleza. Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
MRH, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizare curs web designer WebDesign WebDesign Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am renuntat recent, dupa o perioada de 7 ani, la un ... Musidora Musidora Cod CAEN pentru servicii de content writing Buna ziua! Am renuntat recent, dupa o perioada de 7 ani, la un job din domeniul HR si-mi doresc sa activez ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational ada32 ada32 Buna ziua, as dori sa stiu, pentru infiintarea unui centru educational care va avea activitati, ateliere, cursuri diverse - engleza, bucatarie, creativitate - ... (vezi toată discuția)