avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am renuntat recent, dupa o perioada de 7 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am renuntat recent, dupa o perioada de 7 ani, la un ...

Cod CAEN pentru servicii de content writing

Buna ziua!

Am renuntat recent, dupa o perioada de 7 ani, la un job din domeniul HR si-mi doresc sa activez ca PFA in domeniul content writing.

Sunt absolventa a Facultatii de LItere , Filosofie si Istorie , specializarea Filosofie, ( studii de lunga durata / licenta ) si am activat ca profesor de stiinte socio-umane peste 10 ani.

Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod CAEN ar fi potrivit pentru activitati cu acest specific si daca diploma de studii din domeniul mentionat este suficienta pentru inregistrarea la Registrul Comertului.

Va multumesc foarte mult .

Cu stima,
AM
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
Musidora, utilizator
Cel mai recent răspuns: Musidora , utilizator 20:36, 5 Ianuarie 2023
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]
Va multumesc foarte mult pentru promptitudine si pentru indicarea sursei de avut in vedere .
Toate cele bune!

AM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare valentina_ valentina_ un absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul \\"Licentiat in stiinte economice\\" domeniul Marketing poate fi incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Cum devin consilier juridic cu studiile mele? tiwaz tiwaz Servus, tuturor Am studiat 4 ani Facultatea de Istorie si Filosofie si 2 ani de master in Studii Europene Comparate, modul Drept si Aquis Comunitar in ... (vezi toată discuția)