avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum devin consilier juridic cu studiile mele?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum devin consilier juridic cu studiile mele?

Servus, tuturor

Am studiat 4 ani Facultatea de Istorie si Filosofie si 2 ani de master in Studii Europene Comparate, modul Drept si Aquis Comunitar in cadrul Facultatii de ªtiinţe Politice, Filosofie şi ªtiinţe ale Comunicări.
Nu am experienta in domeniul juridic.
Ce pot face sa devin consilier juridic?
Ce joburi pot avea cu aceste studii?
Stiu sa vorbesc engleza, fraceza si germana.

Multumesc pentru orice informatie/ sfat/ parere
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:20, 30 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Conform legii, puteti deveni consilier juridic, doar daca ati absolvit facultatea de drept, specializare drept.=D>:O:slap: ...
Pentru a deveni consilier juridic nu exista decat o singura solutie: sa urmati cursurile unei facultati de drept si sa fiti absolvent cu diploma de licenta!(licentiat in drept)
Cu studiile dvs puteti fi consultant , profesor sau consilier stiintific.
B-)
Fara a urma cursurile unei facultati de drept si de a sustine examenul de licenta nu puteti sa profesati ca si consilier juridic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)
Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)