avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare

un absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul "Licentiat in stiinte economice" domeniul Marketing poate fi incadrat ca economist?
Cel mai recent răspuns: valentina_ , utilizator 16:03, 12 August 2014
Cititi exact ce scrie la
- Profilul
si la
- Specializarea
Poate fi incadrat ca si economist in comert si marketing.
pe diploma scrie: "absolvent a Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul "Licentiat in stiinte economice" in donemiul: Marketing, specializarea: Marketing
multumesc.
raspunsul reprezentantul HR a fost:
"Incadrarea in contractul de munca in functia de economist necesita studii superioare de specialitate, respectiv in specializarea stiinte economice.
Diploma prezentata de dumneavoastra va confera specializarea (ca si domeniul de altfel) in Marketing."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)