avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ROG URGENT UN RASPUNS
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ROG URGENT UN RASPUNS

BUNA ZIUA, MA NUMESC NELU, SUNT CASATORIT DE 3 ANI IN SCHIMB SUNT DESPARTIT DE SOTIE DE UN AN NU MAI CONVIETUIM IMPREUNA SI NU AM REUSIT SA BAG INCA DIVORTUL, FIIND PLECAT DIN TARA, EA SE AFLA IN TARA SI CONVIETUIESTE CU UN BARBAT, AM INTELES CA E INSARCINATA VA ROG SA IMI SPUNETI FIIND CASATORITI DACA NASTE POATE SA MA TREACA CA TATA PE CERTIFICATUL COPILULUI NEFIIND EU PREZENT SI FARA SEMNATURA MEA???, VA ROG DIN SUFLET UN RASPUNS CAT DE URGENT. VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:17, 2 August 2010
buna ziua.
sotia fiind casatorita cu dvs., copilul pe care-l va naste automat va fi inregistrat pe numele dvs.
in acest sens, dvs. puteti investi instanta de judecata cu o actiune in tagada paternitatii sau puteti demara procedura de divort , chiar daca sunteti plecat din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, sarcina in perioada procesului Alecsandra_88 Alecsandra_88 Buna ziua, As dori sa stiu care este situatia din punct de vedere juridic in cazul urmator: - in momentul de fata eu sunt in divort dar am un alt partener. ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate ContSters77134 ContSters77134 Buna ziua, Tagada de paternitate poate fi introdusa intr-un proces de divort si de catre sotie? Mentionez ca exista un copil in varsta de 4 luni care a fost ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil in timpul casatoriei/ dupa divort abc123 abc123 As dori sa stiu cum poate fi recunoscut ca tata al copilului pe care il voi naste in luna martie prietenul meu (tatal real al copilului) avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)