avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariul minim pe economie si taxele ce trebuiesc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariul minim pe economie si taxele ce trebuiesc platite de angajat

la un salariu minim pe economie pentru 4 ore mi se cer 200 ron pentru taxe care sunt taxele pentru 4 ore si pentru 8 ore ce trebuiesc achitate de angajat?

Cel mai recent răspuns: gabriela buruian , utilizator 17:52, 31 Iulie 2010
10.5% cas 5.5% cass 0,5%somaj 16%impozit

care este salariul dvs?

Daca aveti 600 lei brut , atunci angajatul plăteşte la bugetele de stat suma de 139 lei , iar angajatorul plăteşte la bugetele de stat suma de 173 lei.

Reţineri angajat :
CAS individual 10.5 % 63
ªomaj 0.5 % 3
Asigurări de sănătate 5.5 % 33
Deducere personală funcţie de bază 250
Impozit pe salariu 40
multumesc din suflet. Patroana mea mi-a spus ca nu are rost sa imi faca contract pe 8 ore ca ar trebui sa platesc eu la stat in jur de 400 ron lunar. Normal lucrez la procent,deci nu am un salariu fix, nu pot intelege de ce vrea sa imi faca contract pe 4 ore cand normal ar fi de 8. Scuze ca nu sunt la curent cu noile legi din tara dar m-am reintors relativ recent si nu m-am lovit de legislatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cam cat ar trebui sa platesc la o firma ? virgula virgula cat sunt darile la un salariu minim pe economie ,daca as dori sa imi platesc la o firma pana la nastere ptr a beneficia de indemnizatie cc (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)