buna ziua,
am si eu o problema asemanatoare si anume; mi se termina c.i.c. in mai 2011 si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj avand in vedere ca inainte de intrarea in concediu am lucrat 3 ani fara intrerupere si am avut contractul de munca incheiat cu art.56 litera j.
va multumesc.
C.I.M S-A INCHEIAT LA DATA DE 14.02.2009, DUPA CARE AM INTRAT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI. AM LUCRAT 3 ANI FARA INTRERUPERE INAINTE DE A INTRA IN CONCEDIU. VA MULTUMESC.
am intrat direct in concediu imediat a doua zi, cand sa ma fi inscris la somaj? nu am avut nici o zi libera intre angajare si concediu. deci exact pana in 13 februarie am mers la servici, dupa care in 14 februarie am intrat in concediu prenatal.
sper ca am fost explicita.
si daca totusi ati inteles bine, si intr-adevar asa trebuia, sa imi spuneti va rog daca se mai poate face ceva acum. sau e prea tarziu?
va multumesc oricum pentru raspunsurile foarte prompte.
Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti pentru a primi toate lamuririle.
S-ar putea sa aveti succes.
Nu gasesc acum un text de lege care sa va ajute.
Somaj dupa cic
p.roibanescu
buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)