1.am o firma a carei activitate a fost suspendata incepand cu data de 01.02.2010.
am obtinut si regim derogatoriu pentru depunerea declaratiilor,dar daca nu sunt sigura daca la 30.06.2010 trebuie sa depun bilant? daca da acesta va fi facut pe baza balantei de la 31.01.2010?
2. stiti cumva cum se va evidentia impozitul aferent tichetelor de masa ,care va fi nota contabila?
Intr-o situatie relativ similara ma aflu si eu, referitor la bilant 30.06.2010, si anume:
-firma suspendata mai 2009 si s-a obtinut regim derogatoriu
-nu s-au facut plati si incasari,
-nu s-au generat cheltuieli si venituri, ca rezultat la 30.06.2010 sunt pe zero (ca rezultat reportat (2008+2009) ct 117 sunt pe pierdere-daca e relevant)
Intrebarea e la F30 I. Date privind rezultatul inregistrat eu unde ma incadrez la unitati cu profit sau la unitati cu pierdere??
contabila va face bilantul dupa ultima balanta si automat din datele preluate
in formularul de bilant va iesi cum este contul 121-pierdere..:) dupa spusele d-voastra..nu?
Dividende
claudiaP
Buna ziua,
Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL?
Soldul contului 121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.