avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe si impozite datorate pentru activitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe si impozite datorate pentru activitati independente

Un ONG implementeaza un proiect finantat din fonduri nerambursabile de la UE in domeniul socio-comunitar. Pentru derularea proiectului ,pe langa persoanele angajate cu CIM , au fost incheiate conventii civile cu PFA pentru:
- MANAGEMENTUL PROIECTULUI - PFA cod CAEN 7490 - Persoana respecti-
ve este persoana contractuala conform Codului Muncii la o institutie publica.
- RESPONSABIL FINANCIAR - PFA cod CAEN 6311- persoana este pensionata de limita de varsta. Aceste PFA emit lunar facturi pentru activitatea lor ,conform bugetului proiectului.As vrea sa stiu care sunt obligatiile pt PFA si pt ONG fata de bugetul de AS si Bugetul de Stat

Alte discuții în legătură

Functionarul public si alte contracte de munca claudia_petre claudia_petre Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea situatie. In prezent sunt personal contractual in administratia publica locala la ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Contracte folosite de ong-uri ContSters319902 ContSters319902 Buna seara, va rog sa ma ajutati, sunt incepator in mediul ONG, as vrea sa stiu: 1. ce tipuri de contract poate incheia o organizatie non-guvernamentala ... (vezi toată discuția)