avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Livrari bunuri. Cota TVA aplicabila
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Livrari bunuri. Cota TVA aplicabila

Avem incheiat un contract de custodie de marfa in data de 26.04.2010. Marfa au fost deja livrata si scadenta a fost deja expirata. In caz de facturari marfa in luna iulie trebuie facturat cu 19% sau cu 24%?

Alte discuții în legătură

Marfa in custodie ana_abo ana_abo 1) O SC incheie contr. prin care se angajeaza vanzarea unei cantit de secara catre o alta S.C. 2) Se face factura, se incaseaza factura dar cumparatorul ... (vezi toată discuția)
La 5 luni dupa incheierea unui contract de leasing mi se imputa diferenta de tva monicagaciu monicagaciu Buna seara , pe data de 30.06.2010 mi-au fost emise de catre Porsche Leasing ultimele facturi dintr-un contract de leasing cu termen scadent 15 zile ... (vezi toată discuția)
Citatie cu somatie de plata AncaRaluca AncaRaluca Acum doi ani am inceput o colaborare cu un furnizor care incerca sa intre pe piata cu o marca noua de produse. In dorinta unei colaborari eficiente de ambele ... (vezi toată discuția)