avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit retinut la sursa pentru venituri din dobanzi ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit retinut la sursa pentru venituri din dobanzi 2008-2009

problema este urmatoarea: societatea are contract de imprumut cu asociatul unic. la un moment dat societatea a trebuit sa plateasca asociatului dobanda, sa declare la finante si sa achite impozitul retinut la sursa. care este procentul impozitului in acest caz cu referire la perioada 2008/2009.
multumesc..

Alte discuții în legătură

Impozit cu retinere la sursa Cata_68 Cata_68 O societate comerciala primeste imprumut de la un asociat, imprumutul fiind purtator de dobanda. Cand se declara si achita impozitul pe dobanda: in momentul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 iuli-ana iuli-ana am intrebat la finante, mi s-a spus ca trebuie so depun pana la 30.06.09 pt. dividendele aferente anului 2008, dar in declaratie scrie ca se depune pt. ... (vezi toată discuția)
Dobanda la un imprumut primit de la o persoana fizica straina Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am o situatie pe care nu stiu exact cum sa o rezolv. O societate a primit de la un cetatean olandez un imprumut. S-a intocmit un contract la notar, s-a ... (vezi toată discuția)