avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare - artist instrumentist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare - artist instrumentist

Buna ziua,

Am castigat un concurs si voi fi incadrata in functia de artist instrumentist intr-o orchestra (platita din bugetul local - primarie) si nu stiu care sunt salariile minime pentru acest post - mentionez ca am studii superioare (sunt absolventa a Conservatorului) si voi semna pe perioada nedeterminata.

As dori sa stiu, pentru a nu fi luata prin surprindere:
- care este salariul minim pe care pot sa-l primesc
- in functie de ce, si la ce perioade se fac maririle de salariu
- exista vreo lege pe care sa o citesc,.... (sunt noua in campul muncii si deocamdata nu stiu mai multe)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 00:28, 13 Septembrie 2007
deoarece muncesti in domeniul in care ai studii superioare...sunt obligati sa iti ofere...un minim salariu brut de 880 ron ...Contractul Colectiv de Munca pe 2007-2010 la nivel national...cat despre mariri si cand poti sa le ceri ...asta depinde de angajator si bunavointa lui ...:P insa de obicei dupa primele 3 luni (asa zise de proba) poti cere marirea :P asta dak faci si treaba buna ...poate ne inviti si pe noi la un concert :) ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca 2007-2010 ANA PIUARU ANA PIUARU Cum vi se par prevederile noului contract colectiv de munca referitoare la salariile stabilite in functie de coeficienti?un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca 2007-2010 ANA PIUARU ANA PIUARU Cum vi se par prevederile noului contract colectiv de munca referitoare la salariile stabilite in functie de coeficienti?un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)