In august 2006 am obtinut o viza de lunga sedere in Romania si am inceput formalitatile pentru incheierea asigurarii sociale (la CNAS) de sanatate obligatorie platind contributia pe urmatoarele 3 luni. Din nefericire persoana pe care am lasat-o sa platesca in continuare nu a facut-o. Pentru reinoirea vizei va trebui sa reiau plata pe perioada (inclusiv pe perioada dintre august 2006 si august 2010). Cum se calculeaza aceste contributii (nu am avut nici un venit in Romania pe perioada in cauza), penalizarile, etc... si unde se fac demersurile necesare.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.