Din pacate pentru domeniul hotelier nu exista un contract colectiv la nivel de ramura , fapt pentru care nu stiu daca sporurile de noapte , respectiv de weekend pot fi introduse in salariul de baza . Practic in domeniul hotelier acestea sunt sporuri cu caracter permanent in acest fel ar trebui sa poata fi incluse in salariu ( ca sporul de vechime ) . Daca aveti cunostinte despre tratarea acestei teme in domeniul horeca va rog sa imi acordati asistenta ?
Multumesc , am totusi nevoie de precizari suplimentare. Acum facem contractul colectiv la nivel de institutie si vreau sa stiu care este varianta corecta de abordare a sporurilor specifice activitatii de turism , in speta sporul de noapte si sporul de weekend .
Sporurile se acorda numai la locurile de munca unde acestea nu sunt cuprinse în salariul de baza - art.41 alin.2 din CCMN
Sporul de noapte nu poate fi mai mic decat cel prevazut la art.41 alin.3 lit.e CCMN , iar sporul pentru orele suplimentare si pentru orele lucrate în zilele libere si în zilele de sarbatori legale ce nu au fost compensate corespunzator cu ore libere platite nu poate fi ami mic decat sporul prevazut la art.41 alin.3 lit.c CCMN.