avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In sarcina cui cade renovarea balcoanelor de bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In sarcina cui cade renovarea balcoanelor de bloc?

Ciao!

Stie cineva in sarcina cui cade renovarea (tencuirea si vopsirea) balocanelor care nu au fost inchise cu termopane? Trebuie sa suporte cheltuielile asociatia de proprietari sau proprietarul?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:08, 4 August 2010
Interiorul balconului se intretine de catre proprietarul care-l foloseste indiferent ca este inchis sau nu.
Exteriorul balcoanelor se renoveaza (tencuire si vopsire) prin intermediul asociatiei pe cheltuiala tuturor proprietarilor.
multumesc frumos
Atentie insa, ca peretii care se vad din strada sa nu fie vopsiti in culori diferite de culoarea de ansamblu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoarea balconului margareta_1980 margareta_1980 Doresc o alta culoare pentru interiorul balconului decat cea aleasa de locatarii blocului in care locuiesc.Insa administratorul se opune.Va rog sa ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Modificare culoare tocarie anissia anissia am si eu o intrebare, am un apartament vechi in centrul capitalei care atunci cand l-am luat avea tocaria si balconul o culoare nedefinita, maro, bej, o noanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)