avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

juridic

buna ziua locuiesc la tara in urma cu 30 ani canalizarea satului a fost instalata sa treaca prin curtea mea fiind obligata sa accept dar in fiecare an am fost despagubita de ias cu cereale acum canalizarea din subordinea primariei nu este curatata la timp si in curtea mea se infunda si ma inund cu mizerie intrebare am voie sa o astup fiind propietar anuntand primaria de multe ori fara masuri luate
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:38, 3 August 2010
faceti o cerere scrisa primariei cu solicitarea dvs. in cazul in care nu va raspund favorabil puteti sa astupati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari, adiminstrator MAGDAS MAGDAS Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea pb pentru ca nu stiu de unde sa incep. Am achizitionat un apartament in Sinaia, insa, in acest bloc nu este ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)