avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributia la asigurarile de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributia la asigurarile de sanatate

Daca am servici si angajatorul meu plateste contributia la Asigurarile de sanatate aferenta venitului meu si eu obtin si niste venituri din cedarea folosintei bunurilor, sunt obligata sa platesc CAS aferenta veniturilor din cedarea folosintei bunurilor ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cass - cedarea folosintei bunurilor Radu Aura Radu Aura Daca sunt salariat, dar am venituri si din cedarea folosintei bunurilor( o garsoneiera inchiriata) platesc contributia pentru sanatate(CASS) si ca salariat si ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la casa de asigurãri de sãnãtate veronica mazarache veronica mazarache Un pensionar care obține venituri din închirieri de bunuri și plătește la fisc taxe trebuie să plătească și contribuția la casa ... (vezi toată discuția)
Taxe sanatate aristel aristel am primit astazi 24.07.2008 o somatie de la casa de asigurari de sanatate sa platesc o cota de 6% din venitul pfa-ului . este legal ?mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)