avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS - cedarea folosintei bunurilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS - cedarea folosintei bunurilor

Daca sunt salariat, dar am venituri si din cedarea folosintei bunurilor( o garsoneiera inchiriata) platesc contributia pentru sanatate(CASS) si ca salariat si din venitul obtinut din inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Radu Aura , utilizator 15:10, 20 Ianuarie 2014
De la 1 ianuarie 2014, persoanele fizice care obțin venituri din chirii (cedarea folosinței bunurilor) sunt obligate să achite contribuții de asigurări sociale de sănătate (CASS), chiar dacă plătesc această contribuție și pentru alte venituri.
Multumesc mult pentru raspuns! Stiti cum se procedeaza, unde tb. platita contributia? Se plateste lunar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru venitul din chirii petrubart petrubart Daca platesc contributia Cass fiind salariat, mai trebuie sa platesc cass pentru spatiile inchiriate? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Plata cass la venituri din chirii joinutu joinutu salut ,,am o nelamurire in legatura cu cu cass incepand cu 2014..pensionarii*(cei cu pensie mai mica sau cei cu pensie mai mare de 740) si salariatii platitori ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)