avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS pentru venitul din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS pentru venitul din chirii

Daca platesc contributia Cass fiind salariat, mai trebuie sa platesc cass pentru spatiile inchiriate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 7 Decembrie 2015
Prin modificarile aduse de OUG nr. 88/2013 Codului Fiscal, contributia de asigurari sociale de sanatate se datoreaza de la 1 ianuarie 2014 pentru veniturile obtinute din cedarea folosintei bunurilor indiferent daca persoana care realizeaza aceste venituri obtine si venituri din salarii sau asimilate salariilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asig.de sanatate pt venit din chirie balaurizabela balaurizabela Buna ziua!In perioada 2013-2014 am avut contract de inchiriere cu o persoana care avea si un job stabil(lucreaza la pompieri),I-am platit impozitul pe venitul ... (vezi toată discuția)
Plata cass la venituri din chirii joinutu joinutu salut ,,am o nelamurire in legatura cu cu cass incepand cu 2014..pensionarii*(cei cu pensie mai mica sau cei cu pensie mai mare de 740) si salariatii platitori ... (vezi toată discuția)
Cass - cedarea folosintei bunurilor Radu Aura Radu Aura Daca sunt salariat, dar am venituri si din cedarea folosintei bunurilor( o garsoneiera inchiriata) platesc contributia pentru sanatate(CASS) si ca salariat si ... (vezi toată discuția)