avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
s-a tot gândit el până pe la 7:30 și obosit de atâta frunzărit printre gânduri a decis să meargă la o plimbare în lumea viselor, poate, poate s-ar produce scânteia mult așteptată.
=D>Si chiar asa s-a intamplat, dragilor.:D
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Am uitat sa va spun ca totul se intampla intr-un loc nemaivazut si nemaiintalnit. Un loc in care barbatii impleteau pieptare (din vorba ), femeile vegheau călări la inundatii iar supusii asteptau sa explodeze mamaliga.
Si de atita asteptare a supusilor mamaliga s - a ars.Pe acel tarim nemaivazut si nemaiauzit copiii se nasteau batrini, pentru a putea fi din timp ajutor parintilor lor.
=D>Iar cei batrani se cazneau sa ramana tineri, ca sa nu fie povara copiilor .

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)