avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe?

Va rog sa-mi spuneti daca dupa raportul de experiza contabila, eu ca invinuit, pot sa solicit probe?
In baza carui articol de lege, in cazul in care am dreptul, deoarece organul de urmarire penala nu-mi accepta aceste probe.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 17:18, 4 August 2010
Ce fel de mijloace de proba doriti sa fie folosite? Ce doriti sa dovediti cu ele? Ce spune raportul de expertiza contabila? Cu ce scop a fost facut acest raport, ce urma sa dovedeasca el?
Raspundeti si va raspundem.
nu are cum sa nu le accepte.. le depuneti prin serviciul registratura si vor ajunge la dosar.. daca nu tine cont de ele, va fi un motiv pentru a ataca rezolutia in instanta
bitu a scris:

Va rog sa-mi spuneti daca dupa raportul de experiza contabila, eu ca invinuit, pot sa solicit probe?


Puteti sa contestati raportul de expertiza( sa faceti obiectiuni), sa solicitati efectuarea unui supliment sau o noua expertiza, pe baza acelor probe, despre care spuneti ca le aveti.
Aveti dreptul sa va alegeti un consilier - expert, care sa isi spuna punctul de vedere in cadrul expertizei ori ca opinie separata de cea a expertului numit din oficiu.
Expertiza contabila imi este favorabila, numai ca organul de cercetare penala da alt inteles expertzei, chiar daca nu sunt probe in acest sens.
Pentru a lamuri si mai bine aceste aspecte ma vad obligat sa cer ca proba anumite acte pe care reclamantul nu le-a depus la experiza, acte care dovedesc nevinovatia mea.
Faceti un memoriu in care sa explicati pe larg ce doriti, anexati inscrisurile si depuneti-l la registratura.

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila extrajuduciara ceruta de politisti? serban.mirela74 serban.mirela74 Politia poate cere expertiza contabila extrajudiciara?Pot sa formulez obiectiuni asupra acesteia sau o pot respinge? Detalii: Intr-un dosar de cercetare ... (vezi toată discuția)
Cerere probatiune contraexpertiza contabila bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua Intr-un procesc in care sunt acuzat de evaziune fiscala am solicitat o expertiza contabila ce mi-a si fost aprobata .Problema este ca la ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza contabila cass4 cass4 Buna ziua, Ce cai de atac exista cand se resping obiectiunile la expertiza contabila?Am urmatoarea speta:sunt in litigiu cu as.de proprietari,s-a cerut ... (vezi toată discuția)